Nieminen & Honkala

 • Yrityskuvaus

  Kuljetus- ja vapaa-aikapalvelut Nieminen & Honkala on avoin yhtiö, jonka kotipaikkana on Punkalaidun. Toimintamme on alkanut vuonna 1999, jolloin yritysmuotona oli toiminimi Taksi Mirja Nieminen ja yrityksen omistuksessa oli yksi auto. Laajensimme toimintaamme keväällä 2011, jolloin kaluston määrä lisääntyi ja toimiala laajeni. Tällä hetkellä yrityksellä on käytössä kolme pikkubussia. Yhtiön toimialana on joukkoliikenteen harjoittaminen, joka käsittää tällä hetkellä koululaiskuljetukset ja tilausajot. Lisäksi toimialaamme kuuluvat lasten liikuntapalvelut.


  Kalustoomme kuuluu kaksi 1 + 16 -paikkaista Ford Transit pikkubussia sekä yksi 1 + 20 paikkainen MB Sprinter. Kalustomme huolletaan, pestään ja siivotaan säännöllisesti ympäristö huomioon ottaen.


  Teitä palvelevat yrityksen yhtiömiehet Mirja Nieminen ja Jari Honkala, sekä työntekijä Markku Nieminen. Olemme kaikki suorittaneet vähintään EA1- tason ensiapukoulutuksen. Henkilöstö kouluttautuu säännöllisesti


  Panostamme yrityksessämme turvallisuuteen, luotettavuuteen, täsmällisyyteen, sekä ystävällisyyteen. Kehitämme toimintaamme aktiivisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

  Yhteystiedot

  Kuljetus- ja vapaa-aikapalvelut

  Nieminen & Honkala  Ristikalliontie 25, 31900 Punkalaidun


  Jari Honkala

  Kuljetuspalvelut: 050 583 40 55


  Mirja Nieminen

  Liikuntapalvelut: 045 135 02 28